Anadolu‘nun geleneksel yemek kültürü, ürünlerimize ilham olmaya devam ediyor. Kol böreği ve kürt böreği geçmişin lezzetini geleceğe taşıyan eşsiz lezzetlerden olup milföy hamurunun binlerce yıllık atasıdır. Kürt ve kol böreği; un, su ve tuz ile yoğrulan devamında özel bir yağ ile tur verilen hamur bezeleriyle yapılan eşsiz bir börek türüdür. Böreğin lezzeti, ustalığa ve Belkıs unumuzdan elde edilen güçlü hamurun mukavemetine bağlıdır. Bezelere ayrılan hamur, belirli bir süre bekletildikten sonra zanaatkârların elinde tül gibi ince bir şekilde açılır. Savrulan yufkaların gücü ustaların parmaklarında, Belkıs unumuzun elastikiyetinde gizli. Güçlü hamur piştiğinde lezzet severlere, gurmelere ipeksi bir akışkanlık ve çıtırtı ile muhteşem bir yeme deneyimi yaşatır. Fırında renk alması, hamurun ısıya karşı dayanıklılığı, kabarması, yağı doğru şekilde çekmesi ve bunların hepsi Belkıs unumuzun ve ustalarımızın geleceğe aktardığı binlerce yıllık bir gelenek olacak.